dinsdag 9 september 2014

EFFE KALLUM AN!

En weer is het niet gelukt om op vrijdag een nieuwe update te plaatsen!
Deze keer komt dat doordat er een beroep wordt gedaan op mij als mantelzorger. Ben dus veel bezig met redderen en ziekenbezoeken en informeren van deze en gene.
Van breien komt dus ook niet bijzonder veel. Af en toe wat steekjes aan het meeneem project, waarbij niet al te veel denkwerk komt kijken.
De mystery sokken van deze maand
, met een verwijzing naar de onlangs overleden acteur Robin Williams Mo(r)ck genoemd, vragen bijzonder veel concentratie doordat in het been 4 verschillende kabelpatronen zijn verwerkt met elk een eigen rapport (het aantal naalden per herhaling). Ik heb dus naald voor naald het telpatroon erbij nodig. Dat zal nog wel even duren voor die af zijn.
Gisteren was er een oud-cursiste op bezoek. Zij had mijn hulp ingeroepen bij een project in patentsteek waar zij mee bezig was. Het was ook inderdaad een lastig probleem waar ze tegenaan gelopen was, maar na een intensief uurtje of zo hadden we het opgelost en kon zij weer verder.
Misschien overbodig om te zeggen, maar ik vind het ontzettend leuk om met dit soort vragen te helpen! Weer twee dames tevreden ;)

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten